OFTALMOLOGIE

Avem grijă de ochii tăi din anul 2017.

Nu mai trebuie să mergeți la Cluj pentru intervenții chirurgicale și investigații oftalmologice. Pentru că la clinica Ofta Medical din Bistrița folosim aparatură de ultimă generație. Iar profesionalismul și experiența medicilor noștri sunt date de cele câteva mii de pacienți consultați și tratați cu succes până acum.

Pacienții care au bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază de consultații și o gamă largă de investigații gratuite în baza contractului pe care Ofta Medical Clinic îl are cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.

Avem grijă de ochii tăi de la A la Z

În clinica noastră beneficiați de toată gama de servicii oftalmologice, de la consultații de rutină pentru adulți și copii, până la intervenții chirurgicale complexe, dar și servicii de optică medicală. Datorită aparaturii medicale de ultimă generație și a experienței profesionale vaste a medicilor noștri, investigațiile sunt sigure, diagnosticele sunt precise, iar tratamentele indicate sunt eficiente.

Propunem soluții personalizate de tratament

Fiecare pacient care ne trece pragul este important pentru noi, indiferent de natura afecțiunii oftalmologice pe care o manifestă sau de gravitatea ei. Ne concentrăm pe identificarea celor mai bune soluții de tratament, astfel încât să reușim ceea ce ne dorim cu toții: vindecarea ei, în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere medical, sau ameliorarea și corectarea acolo unde afecțiunea nu poate fi vindecată.

Experiența noastră, la dispoziția ta

Îți punem la dispoziție experiența noastră profesională acumulată în peste zece ani de practică medicală și aparatură medicală ultra-performantă cu ajutorul căreia putem investiga și trata o arie largă de afecțiuni oftalmologice.

Te așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a reda sănătatea ochilor tăi

Stabilește o programare