Tratamente oftalmologice minim si non-invazive

577

Laser 577

Laserul galben, numit astfel după lungimea de undă pe care operează, respectiv 577 nm, oferă cele mai sigure și eficiente tratamente pentru patologiile oculare. Este utilizat în tratamentul afecțiunilor retiniene, glaucomului, retinopatiei diabetice sau degenerescenței retiniene periferice.

Laser YAG

Cataracta secundară poate apărea în urma operației de cataractă. Soluția în în acest caz este intervenția cu laser YAG pentru restabilirea vederii clare. Procedura este una foarte simplă, durează doar câteva minute, iar de obicei nu este nevoie să fie repetată. De asemenea, nu este dureroasă.

Tehnologia LASER YAG este utilizată și pentru iridotomia laser, procedură care presupune crearea unui canal de scurgere a umorii apoase din iris, pentru a facilita eliminarea acesteia. Este tratamentul de primă linie în caz de glaucom.

Injecții intravitreene

Injecțiile intravitreene se efectuează doar într-o sală de operație, în condiții sterile și nu necesită internare. Sunt recomandate într-o serie de afecțiuni retiniene precum degenerescența maculară legată de vârstă, trombozele venoase retiniene sau edemul macular diabetic.

Te așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a reda sănătatea ochilor tăi

Stabilește o programare