OPTICĂ

Rame pentru întreaga familie

Rame de ochelari pentru toate vârstele, gusturile și buzunarele, inclusiv game de lux create de cei mai mari designeri de profil din lume, sunt disponibile în zona de optică a clinicii noastre. Prețurile tuturor produselor disponibile în Optică se pliază pe orice buget, dar calitatea este prima condiție pentru orice produs comercializat la noi.

Protejat de soare și în trend

Pentru că este extrem de importantă protecția ochilor de influența negativă a razelor UV, tot în zona de Optică aveți disponibilă o gamă generoasă de ochelari de soare, polarizați sau nu (Polaroid, RayBan, Guess), de la cei mai accesibili (Ana Hickman, Avanglion), la cei mai în vogă pe podiumuri: Gucci, Armani, D&G, YSL.

Consultanță de specialitate

Angajații Opticii din cadrul Ofta Medical Clinic sunt în măsură să vă ofere consiliere gratuită atunci când sunteți în impas în ceea ce privește alegerea celui mai potrivit model pentru fizionomia dumneavoastră. Colegii noștri vă pot face recomandări de rame care să fie optime pentru forma feței, culoarea ochilor sau a pielii dvs.

Montaj rapid, finisaje impecabile

Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație pe care le folosim și datorită experienței profesionale a colegilor noștri opticieni, ochelarii dumneavoastră vor fi montați respectând întocmai prescripția medicală, în cel mai scurt timp posibil (inclusiv execuție în regim de urgență).

Te așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a reda sănătatea ochilor tăi

Stabilește o programare