Politică de confidențialitate SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL

Colectarea și utilizarea datelor dvs. pe acest site

Prezenta Politică de confidențialitate explică modul în care SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL proprietarul site-ului www.oftamedical.ro  colectează, utilizeaza și gestionează informațiile dvs. cu caracter personal. Ne angajăm să protejăm și să vă respectăm confidențialitatea.

Vă rugăm să citiți prezenta Politică cu atenție ca să înțelegeți de ce și cum colectăm datele dvs. și cum vor fi acestea utilizate, dar și care sunt opțiunile dvs. cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea anumitor informații și drepturile dvs. în acest context.

În cazul în care doriți să ne contactați în legătură cu informațiile dvs. cu caracter personal sau această Politică, folosiți următoarele date de contact:

Denumirea companiei: SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL

  • Adresa: Bistrița, Bld Republicii nr. 55, Jud. Bistrița-Năsăud, România
  • Telefon: 0759 111 555
  • CUI: 37604510
  • Nr. Înregistrare Registrul Comerțului: J06/ 513 / 2017
  • Reprezentată de: Rareș Bodnariuc

 

Ce înseamnă Date Personale?

Prin Date Personale înțelegem orice fel de date despre o persoană care pot duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

În contextul colectării și utilizării datelor dvs. am luat toate măsurile tehnice pentru ca dvs. să ne puteți oferi acordul în deplină cunoștință de cauză.

Colectarea Datelor Personale

Colectăm informațiile dvs. cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile dvs. de consumator sau afacerea noastră.

Primim și păstrăm următoarele informații despre dvs.:

Informații pe care ni le puneți la dispoziție:

  • Numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, funcția profesională, numele companiei, datele de facturare

Informații colectate automat:

  • Date despre browser/ IP/ dispozitiv
  • Informații colectate prin utilizarea cookie-urilor

Siguranța datelor dvs. este o prioritate pentru noi.

Folosim datele dvs. pentru a furniza, analiza, administra, îmbunătăți și personaliza serviciile și eforturile noastre comerciale, pentru a procesa solicitările primite și pentru a comunica în legătură cu aceste subiecte sau altele. De asemenea, folosim aceste date pentru a va oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile.

Toate informațiile dvs. cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător.

Cum folosim datele dvs.?

Folosim datele dvs., doar dacă avem acordul dvs., în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ați furnizat adresa dvs. de email, o vom folosi pentru a vă trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre.

Numele și Prenumele

În cazul în care ne-ați furnizat Numele și Prenumele dvs., folosim aceste date pentru întocmirea contractului de prestări servicii între dumneavoastra și noi dar și pentru a personaliza email-urile pe care le primiți de la noi.

Funcția profesională

În cazul în care ne-ați furnizat Funcția Profesională, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiți de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați;

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ați furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, în cazul în care ați solicitat informații despre produsele și serviciile noastre sau în scopul informării cu privire la statusul proiectelor comune aflate în derulare;

Numele companiei

În cazul în care ne-ați furnizat numele companiei pentru care lucrați, sau pe care o administrați, folosim aceste date pentru întocmirea contractului de prestări servicii între dumneavoastra și noi;

Datele de facturare

În cazul în care ne-ați furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru întocmirea contractului și emiterea de facturi de prestări servicii;

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ați fost de acord sa colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dvs. să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați;

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL, nu va păstra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decat este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.

Partajarea datelor dvs.

Protecția confidențialității dvs este importantă pentru noi, prin urmare, nu vom distribui niciodată informațiile tale cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL nu a vândut, nu vinde și nu va vinde niciodată datele dvs. către terțe părți. Totuși, informațiile dvs. pot fi divulgate în anumite scopuri unor terțe părți, și anume Furnizorilor de Servicii cu care colaborăm.

Folosim alte companii, agenți sau parteneri contractuali („Furnizori de Servicii”) pentru a asigura furnizarea serviciilor în numele nostru sau pentru a ne asista în furnizarea serviciilor. Spre exemplu, angajăm Furnizori de Servicii care să asigure servicii de infrastructură și IT, să personalizeze și să optimizeze serviciul, să analizeze și să îmbunătățească datele (inclusiv date despre interacțiunile utilizatorilor cu serviciul nostru).

În timpul furnizării acestor servicii, Furnizorii de Servicii pot avea acces la informațiile dvs. personale sau la alte informații. Aceștia sunt autorizați să folosească informațiile dvs. personale exclusiv în scopul furnizarii serviciilor.

Mesajele noastre de marketing

În cazul în care avem acordul dvs., vă vom trimite prin email mesaje de marketing cu scopul de a vă informa despre activitatea noastră recentă, oferte și promoții la serviciile noastre.

Dezabonare de la newsletter

Vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email către noi, în care sa solicitați dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu veți mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a vă informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim diferite rețele de publicitate precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate etc), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

Drepturile dvs. în contextul datelor

Drepturile dvs. în contextul colectării și prelucrării datelor sunt următoarele:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele dvs.: aveți dreptul sa cunoașteți scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele dvs. cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dvs.
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.: ne puteți întreba oricând ce date cu caracter personal despre dvs. sunt folosite și să solicitați accesul la aceste date cu caracter personal.
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.: ne dorim ca informațiile dvs. cu caracter personal să fie întotdeauna corecte și actualizate. În acest sens, ne puteți cere oricând să corectăm sau să eliminăm informațiile considerate inexacte sau învechite.
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dvs.: ne puteți solicita să oprim prelucrarea sau chiar să ștergem informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. În cazul în care informațiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații contractuale a SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL față de dvs., am putea fi incapabili să îndeplinim această obligație contractuală. De asemenea, dacă informațiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru ca SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL să respecte anumite obligații legale (de ex. legislația fiscală), cererea dvs. nu poate fi gestionată.
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dvs.: aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct.
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale către dvs. sau către un alt operator (dreptul de portabilitate): în cazul în care prelucrarea datelor este realizată prin mijloace automate, aveți dreptul de a ne solicita să vă transmitem datele dumneavoastră sau unui alt operator, într-un format structurat, care poate fi citit automat.
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dvs, către organele abilitate: în cazul în care nu sunteți mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile dvs. cu caracter personal, aveți dreptul să depuneți o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina https://www.dataprotection.ro/.

Pentru orice întrebări în acest context vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa contact@oftamedical.ro

Unde sunt stocate datele dvs. cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. în medii sigure. Informațiile dvs. cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoana fizică.

Datele prelucrate sunt stocate în sediile și sistemele IT ale SC MEDICAL OFTA CLINIC SRL, dar și pe serverele furnizorilor noștri de servicii de încredere.

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, va rugăm sa accesați pagina dedicată.

Cum ne puteți contacta?

În cazul în care vă putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la felul în care colectăm și utilizăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa contact@oftamedical.ro

Actualizări

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această notificare legală. Vă rugăm să vizitați această pagină din când în când pentru a vă informa asupra acestora și a noilor informații.