DESPRE NOI

Am creat Ofta Medical Clinic din pasiune pentru ceea ce știm să facem la nivel de excelență și pentru a veni în ajutorul pacienților prin experiența medicilor noștri și aparatura de ultimă generație de care dispunem în tratarea bolilor de ochi.

Am început la Bistrița, în 2017, cu o echipă de specialiști din Transilvania, cu zeci de ani de experiență cumulată în domeniu.

În 2021, am deschis și o clinică la Cluj-Napoca, din dorința de a le oferi pacienților cele mai bune tratamente și soluții cât mai aproape de casă.

Atenția pentru fiecare pacient, empatia și ambiția de a găsi cel mai bun tratament pentru fiecare caz în parte sunt doar câteva dintre principiile după care ne ghidăm și care ne recomandă.

Ofta Medical Clinic este clinica ochilor tăi!

Fiecare pacient care ne trece pragul este important pentru noi, indiferent de natura afecțiunii oftalmologice pe care o manifestă sau de gravitatea ei. Îi punem la dispoziție experiența noastră profesională acumulată în peste zece ani de practică medicală, plus aparatură medicală ultra-performantă cu ajutorul căreia putem investiga și trata o arie largă de afecțiuni oftalmologice.

În clinicile noastre se pot efectua consultații și investigații oftalmologice atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar și intervenții chirurgicale (non-invazive, minim invazive sau invazive), pentru tratarea multor afecțiuni, de la cataractă și glaucom, la afecțiuni rare precum pterigionul sau chalazionul.

Te așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a reda sănătatea ochilor tăi