Profită de oferta Black Friday și beneficiază de reduceri de până la 70% pentru rame, lentile și ochelari de soare, pentru întreaga familie.
Oferta este valabilă în perioada 15-20 noiembrie. Află mai multe detalii în locațiile noastre.

OPTICĂ

În zona de optică a clinicii noastre veți descoperi rame și accesorii potrivite oricărei fizionomii. Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și sugestii în ceea ce privește designul și funcționalitatea produselor noastre, astfel încât produsul pe care îl veți alege să fie cel mai potrivit caracteristicilor dumneavoastră fizice.

Rame si lentile ochelari Cluj-Napoca

Rame & lentile pentru întreaga familie

Colaborăm cu cei mai mari producători de lentile de lume (Essilor, Zeiss, Rodenstock, Interoptik, Hoya). Oferim și lentile de contact de corecție și estetice, incluzând cele mai revoluționare produse în domeniu, precum lentile ortokeratologice, aduse la comandă special pentru pacienții noștri.

În zona de showroom a Opticii noastre, sunt disponibile rame de ochelari de toate mărimile și culorile, pentru toate vârstele, gusturile și buzunarele, inclusiv game de lux create de cei mai mari designeri de profil din lume; alături de accesorii și alte produse complementare, precum soluții de întreținere a lentilelor, picături, vitamine, etc.

Prețurile tuturor produselor disponibile în Optică se pliază pe orice buget, dar calitatea este prima condiție pentru orice produs comercializat la noi.

Protejat de soare și în trend

Pentru că este extrem de importantă protecția ochilor de influența negativă a razelor UV, tot în zona de Optică aveți disponibilă o gamă generoasă de ochelari de soare, cu filtru UV sau cu filtru de polarizare (Polaroid, RayBan, Guess), de la cei mai accesibili (Ana Hickman, Avanglion), la cei mai în vogă pe podiumuri: Gucci, Armani, D&G, YSL, precum și accesorii originale pentru acestea.

Consultanță de specialitate

Angajații Opticii din cadrul Ofta Medical Clinic sunt în măsură să vă ofere consiliere gratuită atunci când sunteți în impas în ceea ce privește alegerea celui mai potrivit model de rame pentru fizionomia dumneavoastră (*optime pentru forma feței, culoarea ochilor sau a pielii dvs.).

Colegii noștri vă pot face de asemenea recomandări de lentile care să fie optime atât pentru estetică, cât și pentru funcționalitate, dar și adaptate dorințelor și bugetului dvs.

Montaj rapid, finisaje impecabile

Cu ajutorul aparatelor de ultimă generație pe care le folosim și datorită experienței profesionale a colegilor noștri opticieni, ochelarii dumneavoastră vor fi montați respectând întocmai prescripția medicală, în cel mai scurt timp posibil (inclusiv execuție în regim de urgență).

Te așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a reda sănătatea ochilor tăi